Ingezonden persbericht


The Black Atlantic gaat naar Popkomm en neemt mee... 50 FANS!

The Black Atlantic biedt 50 fans de kans om mee te reizen naar het prestigieuze showcase festival Popkomm in Berlijn op 8 en 9 september. Voor 50 euro per persoon krijgen de fans toegang tot de twee optredens van TBA, een passe-partout ticket voor alle Popkomm showcases en een overnachting op de centraal gelegen stadscamping. Vanaf vandaag kunnen tickets gereserveerd worden door te mailen naar: info@beepbeep.nl

All-in Tickets
Op woensdag 8 september vertrekt de band vanuit Utrecht in een touring bus richting Berlijn met ruimte voor 50 extra passagiers. Die avond (20:30-21:00) geeft TBA een optreden op een zeer bijzondere locatie: de imponerende kerk midden in Berlijn genaamd 'Die Passionskirche'. Het podium wordt gedeeld met o.a. Moss (NL) en Yukon Blonde (CAN). Op donderdag speelt de band in het La Vie En Rose Theater op het Berlin Tempelhof Airport (14:00-14:30). De all-in tickets voor de meereizende fans geven toegang tot beide optredens, alle andere showcases in de stad op 8 en 9 september en zijn verder goed voor een overnachting op de stadscamping van Berlijn.

Popkomm Showcase Festival
Dit jaar introduceert Popkomm - de grote internationale conferentie voor de muziekindustrie - voor het eerst een aanvullend showcase programma. Het Popkomm showcase festival vindt plaats op 8 en 9 september in een aantal bijzondere zalen in en rondom het Tempelhof airport complex en de aangrenzende, levendige wijk Kreuzberg. Enkele van de meest intrigerende en getalenteerde artiesten vanuit de hele wereld treden op tijdens de twee dagen gevuld met showcases.