Ingezonden persbericht


Rotterdam, 8 september 2010

Zadkine start opleiding Mobiele werktuigen landbouw

Rotterdam is sinds september een van de vijf steden in Nederland waar opleidingen Mobiele werktuigen in de uitstroomrichting 'Landbouwmechanisatie' wordt aangeboden. Deze maand zijn de nieuwe opleidingen Mobiele werktuigen bij Zadkine van start gegaan. Het gaat om de mbo-opleidingen Monteur (niveau 2), Allround monteur (niveau 3) en Technicus (niveau 4). De opleidingen worden ook aangeboden in de uitstroomrichting 'Bouwmachines en mobiel intern transport'.

Samenwerking OpleidingsBedrijf Mechanisatie
Zadkine biedt de uitstroom Landbouwmechanisatie aan in samenwerking met OpleidingsBedrijf Mechanisatie (OBMech). OBMech is een initiatief van het COM (Centraal Orgaan Mechanisatiebedrijven) en de Koninklijke Metaalunie. De OBMech-opleidingen zijn door het OOM (Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor het metaalbewerkingsbedrijf) erkend als een samenwerkingsverband dat monteurs opleidt, uniek en specifiek voor mechanisatiebedrijven.

Zadkine Mobiliteitscentrum
De opleidingenlocatie, het Zadkine Mobiliteitscentrum aan Nikkelstraat 40 in Rotterdam, is geheel gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele werktuigen. Daarnaast biedt Zadkine in het Mobiliteitscentrum opleidingen op het gebied van personenwagens en bedrijfswagens aan. Kortom, een compleet centrum waar iedere student professioneel en kundig wordt opgeleid.




Ingezonden persbericht