FloraHolland


Kamer- en tuinplanten voor najaar bij FloraHolland Autumn Fair

FLORAHOLLAND, 23 augustus 2010 - Op woensdag 8 en donderdag 9 september vindt in Naaldwijk de FloraHolland Autumn Fair plaats. Tijdens de Autumn Fair is het complete najaarsaanbod te zien en te koop. Niet alleen kamerplanten, maar ook tuinplanten zijn tijdens de handelsbeurs in een breed assortiment beschikbaar.

Twee weken later dan anders
De laatste twee jaar werd de FloraHolland Autumn Fair samen met Plantarium en de Boskoop Seasons Fair in Boskoop georganiseerd. Maar gezien de timing in het seizoen en het daaraan gerelateerde beschikbare aanbod nodigt de bloemenveiling haar klanten nu twee weken later uit in Naaldwijk. FloraHolland is als standhouder wel vertegenwoordigd op Plantarium (standnr. 143).
Tijdens de FloraHolland Autumn Fair in Naaldwijk presenteren aanvoerders de breedte van het assortiment kamer- en tuinplanten aan in- en verkopers. Dit doen kwekers op een productplein en in ruim 150 stands. Het aanbod op het productplein wordt per productgroep op kleur gesorteerd. Bezoekers zullen verrast zijn door de mooie presentatie van herfstkleuren die dit oplevert. Medewerkers van FloraHolland zijn aanwezig om bezoekers te informeren en zaken te doen.

Openingstijden beurs in Naaldwijk
De FloraHolland Autumn Fair wordt georganiseerd op de (Trade Fair) beursvloer bij FloraHolland in Naaldwijk. De borden `Handelsbeurs' op het veilingterrein wijzen bezoekers de weg. De beurs is open van 08.30 tot 16.00 uur (woensdag) en van 08.30 tot 14.00 uur (donderdag). Meer informatie over de beurs is te vinden op www.floraholland.com.