Mol Verhuur opent vestiging in Gorinchem


GORINCHEM, 20100908 -- Als gespecialiseerd verhuurbedrijf van bouwmaterieel en - gereedschap voor professionele gebruikers maakt Mol Verhuur een succesvolle ontwikkeling door. Dit resulteert in de opening van een vierde vestiging in Zuid-Holland, aan de Galvaniweg 19 te Gorinchem. De bestaande vestigingen van Mol Verhuur zijn in Dordrecht - tevens het hoofdkantoor - Rotterdam en Poeldijk. Mol Verhuur Gorinchem is open vanaf 7 september 2010.

`Flitsende' openingsactie
In de aanloop naar de opening presenteert Mol Verhuur Gorinchem zich op de Bouw Relatiedagen met een opvallende openingsactie. Onder de beursbezoekers worden 1500 actiepakketjes met een gelukssleutel uitgedeeld. Nog eens 1500 actiepakketjes worden per post naar plaatselijke en regionale bouwbedrijven verstuurd. Deze professionele doelgroep loopt uiteen van ZZP'ers tot grote aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven in de bouwsector.
Met de gelukssleutel maakt men kans op drie fraaie prijzen: een flitsende "retro" scooter, een ipod touch 8 GB of een TomTom One Benelux. Wie in de verhuurshop één van de drie prijzenkluizen weet te openen met de sleutel, wint de bijbehorende prijs. Per kluis worden meerdere prijzen uitgeloofd. Iedere deelnemer ontvangt een leuke attentie en een cheque voor een feestelijke openingskorting. De actie loopt tot en met 31 oktober 2010.

Altijd het juiste bouwmaterieel
Mol Verhuur onderscheidt zich van andere verhuurbedrijven door een duidelijke meerwaarde voor bouwprofessionals. De medewerkers zijn zelf ook vakmensen met verstand van de bouwpraktijk, die klanten deskundig adviseren en altijd het juiste gereedschap en materieel kunnen leveren. Zij hebben niet alleen kennis van technische en veiligheidseisen, maar bijvoorbeeld ook van logistiek en bouwplaatsinrichting. Bij Mol Verhuur huur je zonder risico, van diamantboor tot bouwlift.

Service die verder gaat
Mol Verhuur levert alle materieel standaard binnen 24 uur na aanvraag, maar kent ook een speed-service met levering binnen 4 uur. Naast snelle en deskundige hulp aan de balie is telefonisch of per email huren eveneens mogelijk. Met de unieke "Hire Tracker" kan gehuurd materieel via internet gevolgd worden. Ten behoeve van specifieke bouwprojecten geeft Mol Verhuur gratis advies voor bouwplaatsinrichting en/of liftopstelling. Als specialist op het gebied van bouwliften en personenliften verzorgt Mol Verhuur ook (opstel)keuringen, reparatie en onderhoud. De openingstijden zijn ma-vrij van 7:30 uur tot 17:00 uur.





Ingezonden persbericht