Samenwerking Regas en The Beagle Armada


Efficiënte en volledige zorgregistratie

WOERDEN, 20100908 -- Vandaag sluit Regas B.V., als eerste softwareleverancier binnen de care & cure sector, een partnerschapovereenkomst met hét AWBZ-kenniscentrum van Nederland: The Beagle Armada (TBA). Deze strategische keuze hangt nauw samen met de continu veranderende AWBZ wet- en regelgeving.

The Beagle Armada is al vanaf het eerste uur betrokken bij het ontwikkelen en standaardiseren van AZR berichtenverkeer. Door de intensieve samenwerking met de zorgkantoren loopt TBA altijd voor op nieuwe ontwikkelingen in de constant veranderende AWBZ regelgeving.

Regas B.V. ontwerpt innovatieve workflow software voor professionals binnen zorg en welzijn. Software die zich aanpast op de organisatie, niet andersom. Zo zorgt REGAS ervoor dat de zorgprofessional efficiënter te werk kan gaan, bijvoorbeeld door de administratie (voor het cliëntendossier) te automatiseren en het sneller inzetten van communicatietools.

Complete zorgregistratie
De EISuite (de externe integratie oplossing van TBA) gekoppeld aan REGAS zal een complete, altijd up-to-date webapplicatie vormen, met alle functionaliteiten voor efficiënte en volledige zorgregistratie. Dit komt zorg en welzijn weer ten goede, voor bijvoorbeeld het aanvragen van subsidies.

Nick Haasnoot, directeur van Regas: "Vanuit de NZa wordt steeds strenger omgegaan met normen en regels en de daaruit voortvloeiende regelgeving voor AWBZ. Het is daarom van groot belang dat je als softwareleverancier je klanten hier op juiste wijze in kan ondersteunen. Regas is specialist in de ondersteuning van de primaire processen. We hadden de mogelijkheid om zelf door te ontwikkelen op AWBZ-gebied maar hebben vanwege haar specifieke deskundigheid gekozen voor een samenwerking met TBA. Zo kunnen we onze klanten een product bieden wat ruim voldoet aan de uitgebreide eisen van de regelgeving, met Regas garantie en service."

Wouter Fleers, directeur van The Beagle Armada: "Onze filosofie is dat een bedrijf zich moet blijven ontwikkelen en aanpassen om te groeien. We zetten hier weer kracht bij met deze samenwerking. Zo breiden we het netwerk verder uit zodat nog meer zorgprofessionals kunnen profiteren van onze kennis en capaciteiten."

Het ontwikkelen van de koppeling tussen de software van TBA en Regas is inmiddels gestart, naar verwachting wordt deze eind van het jaar getest en per 1 januari 2011 ingevoerd.