Telindus-ISIT voorziet De Brauw Blackstone Westbroek van VCE


UTRECHT, 20100908 -- De Brauw Blackstone Westbroek heeft een contract gesloten met Telindus-ISIT voor een nieuwe netwerk- en storage-omgeving. Het next generation datacenter dat Telindus-ISIT bij één van de grootste advocatenkantoren van ons land implementeert, is gebaseerd op de Virtual Computing Environment (VCE) van Cisco, EMC en VMware, aangevuld met backup-technologie van EMC Avamar.

De Brauw heeft vestigingen in Amsterdam, Londen, New York en Peking. De afhankelijkheid van data is groot en daarom stelt het bedrijf zeer hoge eisen aan de beschikbaarheid van de netwerk- en storage-omgeving. In geval van een calamiteit moeten de primaire ICT-voorzieningen binnen een kwartier hersteld zijn. De uitwijkprocedure moet eenvoudig zijn en zoveel mogelijk geautomatiseerd plaatsvinden. Bovendien moet de oplossing schaalbaar zijn, want De Brauw voorziet voor de komende jaren een groei van de hoeveelheid data. Tot slot moet de hardware zo min mogelijk ruimte en energie gebruiken.

De Brauw schreef een RFP uit en ging met verschillende leveranciers in gesprek. De keus viel op Telindus-ISIT. "Zij vielen op door het heldere migratieplan: dat was goed uitgewerkt, waardoor we de garantie kregen dat onze juristen gedurende de implementatie 24x7 kunnen doorwerken. Bovendien kwam het plan tegemoet aan onze krappe deadline", vertelt Jeroen Winkel, hoofd ICT&Facilities bij De Brauw.

De Virtual Computing Environment (VCE) die Telindus-ISIT voorstelde, combineert de beste virtualisatie-, netwerk-, storage- en securitytechnologieën die op de markt beschikbaar zijn tot een pre-geconfigureerd next generation datacenterblok (VBlock). Deze VCE-combinatie kan door een hoger niveau van virtualisatie met minder hardware en dus ook met minder energie meer data verwerken. Door de host-based deduplicatietechnologie van EMC Avamar is de backup eenvoudig op afstand neer te zetten, waardoor deze configuratie zich bij uitstek leent voor uitwijkdatacenters of bedrijven die datacenterdiensten uit de cloud willen afnemen.

Telindus-ISIT heeft als één van de weinige leveranciers alle certificeringen in huis om VCE-oplossingen te implementeren.

Over De Brauw Blackstone Westbroek
De Brauw Blackstone Westbroek is sinds de oprichting in 1871 een onafhankelijk advocatenkantoor, gespecialiseerd in high-end juridisch advies omtrent complexe zakelijke en financiële transacties en commerciële geschillen. Klanten in Nederland of internationaal, financiële en overheidsinstanties profiteren van het uitgebreide netwerk van top-tier onafhankelijke advocatenkantoren in andere rechtsgebieden. De advocaten en belastingadviseurs combineren een zakelijke aanpak met een brede ervaring en eersteklas juridische know-how.

Over Telindus-ISIT
Telindus-ISIT, onderdeel van de Belgacom Group, is de onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van networking en storage. De kracht van de organisatie komt voort uit het feit dat Telindus-ISIT, als een van de weinige in de markt, alle kennis en disciplines in huis heeft om end-to-end netwerk- en storage-oplossingen aan te bieden. De organisatie is in staat om te voorzien in een veilige, schaalbare en hoog beschikbare infrastructuur ten behoeve van communicatie en datamanagement. Telindus-ISIT heeft partnerships met toonaangevende netwerk-, storage-, telecom- en securityleveranciers als Avaya, Cisco, CommVault, EMC, Juniper, NetApp, Riverbed, Symantec en VMware. Daarnaast beschikt de organisatie over een eigen trainingsinstituut en een geavanceerd democenter waar de nieuwste technologieën op het gebied van networking en storage live gedemonstreerd worden. Voor meer informatie: www.telindus-isit.nl





Ingezonden persbericht