Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Direct Design lanceert barkrukkenshop.nl

8 september 2010 ­ Direct Design, het online design meubelplatform, heeft de nieuwe shop barkrukkenshop.nl gelanceerd. De shop verkoopt design barkrukken van verschillende materialen zoals leder, kunststof of hout. Barkrukken in de keuken, de nieuwe vorm van tafelen.

Kwaliteit & service Barkrukkenshop.nl biedt een overzichtelijke collectie barkrukken, allemaal kwalitatief hoogwaardige barkrukken van diverse merken. `Wij merken dat klanten het fijn vinden als er een aparte omgeving is waar men terecht kan bij hun zoektocht naar een specifiek product. Door de toevoeging van barkukkenshop.nl met een aangepaste structuur kunnen wij deze behoefte nog beter vervullen. Onze klanten kunnen overzichtelijk hun zoekopdrachten zo diep verfijnen dat uiteindelijk de barkruk over zal blijven waar men naar op zoek is en dat werkt weer conversie verhogend, aldus Leon de Haas.

Gemak Vanaf nu is het dus nog makkelijker om voor barkrukken te slagen. `Veel van onze klanten hebben een open keuken en gebruiken de plek aan de bar als eetgedeelte. Dit betekent in sommige gevallen zelfs dat de eettafel verdwijnt uit de kamer. Niet alleen is het gezellig doordat het gezin dichtbij de persoon zit die staat te koken, maar het bespaart ook nog eens veel ruimte. Daarnaast zien we dat er ook in de zakelijke markt steeds vaker gekozen wordt voor barkrukken als informele zitmogelijkheid', zegt Anne de Jongh.

Online Naast de webwinkel www.barkrukkenshop.nl beheert Direct Design ook www.eetkamerstoelenshop.nl en het online design platform www.directdesign.nl. Alle shops zijn volledig gericht op online design meubelen met collecties van verlichting tot accessoires en van tafels tot barkrukken en stoelen. Door volledig te voldoen aan alle kwaliteitseisen op het gebied van betaling, veiligheid, retourrecht en verzending blijft Direct Design groeien. `Wij zijn er van overtuigd dat binnen enkele jaren online meubels kopen net zo normaal is als online boeken en of dvd's kopen', aldus De Haas.

Doorontwikkelen Anne de Jongh; het afgelopen half jaar zijn er verschillende ontwikkelingen geweest. Naast de lancering van www.eetkamerstoelenshop.nl en uitbreiding van de collectie, zijn we een samenwerking aangegaan met bijvoorbeeld otto.nl en is er via directdesign.nl een speciale zakelijke afdeling opgericht. Daarnaast is nu barkrukkenshop.nl dus een feit. De strategie blijft doorontwikkelen en innoveren!



Over Direct Design Voor meer informatie over: Direct Design zie: http://www.directdesign.nl/over-direct-design/ .