Politie Utrecht

Persberichten Utrecht stad, 09.15 uur

Utrecht, 08-09-2010

Straatroof

UTRECHT Op de Herman Gorterstraat vond dinsdagmiddag een beroving plaats waarbij een man het slachtoffer werd.

Een 27-jarige man uit Nieuwegein stond omstreeks 12.30 uur op de Herman Gorterstraat ter hoogte van het Belastingkantoor. Op een gegeven moment kwam een scooter, met twee jongens erop, aanrijden. Op het moment dat het tweetal langsreed greep de passagier de mobiele telefoon uit de handen van de 27-jarige man. Hierna reden de verdachten weg in de richting van de Den Hartigstraat. De politie is op zoek naar getuige(n). Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Utrecht stad, tel.:0900 88 44.

Aanrijding letsel

UTRECHT Dinsdagmorgen vond op de Archimedeslaan een aanrijding tussen een busje en een stadsbus plaats. Hierbij raakte een man gewond.

Een 49-jarige bestuurder uit Houten reed met zijn busje over de busbaan van de Leuvenlaan in de richting van de Berenkuil. Hierbij haalde hij een taxi in en kwam op de weghelft van het tegemoetkomende verkeer terecht. De bestuurder zag geen kans om op tijd naar zijn eigen weghelft terug te keren en kwam in botsing met een stadsbus. Door de aanrijding raakte de 49-jarige man gewond en werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de stadsbus kwam met de schrik vrij.

Beroofd

UTRECHT Op de Rijnlaan vond dinsdagavond een beroving plaats waarbij een vrouw het slachtoffer werd.

Een 33-jarige vrouw uit Utrecht fietste rond 22.15 uur over de Rijnlaan en sloeg rechtsaf de Waalstraat in. Achter de vrouw reed een scooter met twee mannen erop. Toen de vrouw werd ingehaald greep de passagier haar handtas uit de fietstas van de vrouw. De verdachten reden weg in de richting van de Runstraat en de Maasstraat. De politie is op zoek naar getuige(n).

Het signalement van één van de verdachten luidt, man, tussen de 20 en 25 jaar oud, rond de 1.70 en 1.80 mtr. lang, getinte huidskleur, een dik en breed postuur, kort zwart haar en een bol gezicht. De man droeg een rode pet en blauwe bovenkleding.

Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Utrecht stad, tel.: 0900 88 44.