Politie Gelderland-Zuid

Verdachten diefstal quad aangehouden

Nijmegen, 08-09-2010 o Woensdagochtend zijn twee 17-jarige jongens uit de Nijmeegse wijk Hatert aangehouden. Beiden worden verdacht van diefstal van een quad. Deze werd zondag 4 juli j.l. gestolen op de Elshofweg.

De beide verdachten zijn aangehouden na onderzoek van de diefstal. Zondag 4 juli had de eigenaar van de quad deze afgesloten geparkeerd tussen enkele autos op de Elshofweg. Bij terugkomst bleek zijn quad te zijn verdwenen. Niet veel later zag hij de dief met zijn quad rijden. De eigenaar van de quad maakte deel uit van een groepje mensen. De dief reed met de gestolen quad deels op de groep in. Enkele mensen probeerden de bestuurder nog te grijpen. Dit mislukte.

De politie werd gebeld en er werd uitgekeken naar de quad. Er was een goed signalement opgenomen van een van de dieven. Na intensief rechercheren konden beide verdachten vanmorgen worden aangehouden. De quad is kort na de diefstal al teruggevonden. Beide verdachten maken deel uit van een groepje jongeren dat eerder voor overlast zorgde in de wijk Hatert. (14)

Laatst gewijzigd 08-09-2010 16:48 | © Regio Gelderland-Zuid |