Rechtbank benoemt bewindvoerder voor surseance Plassania

08/09/2010 16:41

Certa Legal

Amsterdam, woensdag 8 september 2010 - De rechtbank in Amsterdam heeft Seerp Gratama, advocaat en partner van Certa Legal Advocaten, vandaag benoemd tot bewindvoerder in de surseance van betaling van horeca-exploitant Plassania. De surseance van betaling werd vandaag aangevraagd door Oscar Hammerstein, advocaat van wijlen horeca-exploitant Sjoerd Kooistra.

De rechtbank heeft tevens bepaald dat er een afkoelingsperiode komt. Dit houdt in dat de bewindvoerder gelegenheid krijgt om een beeld te vormen van de omvang van de schulden, zonder bemoeienis van schuldeisers, waaronder Heineken en InBev. De afkoelingsperiode kan maximaal twee maanden duren.

Over Certa Legal

Albert Oegema en Piet-Hein Boekel richtten in september 2004 Certa Legal op. Certa Legal is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie van ruim 80 advocaten en interim-juristen in Nederland en op Cura(cc)ao. Certa Legal levert juridische diensten als advocatuur, interim, outsourcing, compliance, tax en credit management. De directie bestaat per 1 januari 2010 uit Albert Oegema, Piet-Hein Boekel, Dave Dirks, Seerp Gratama, Ernst-Paul Pandelitschka, Rogier Visser, Friggo Kraaijeveld en Rob de Win. Zie ook www.certalegal.nl.





http://www.certalegal.nl