Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 08-09-2010

Vrouw aangehouden voor rijden onder invloed

SINT WILLEBRORD: De politie kreeg dinsdag om 21.30 uur melding dat er een dronken bestuurster was weggereden in de Begoniastraat. De politie hield in de Begoniastraat een 41-jarige vrouw uit Zegge aan voor rijden onder invloed. De vrouw was met haar twee jonge kinderen in de auto vanuit haar woonplaats naar Sint Willebrord gereden om een familielid op te zoeken. Eerder die avond was de politie al bij de verdachte aan de deur geweest bij haar woning in Zegge omdat ze in Sint Willebrord die avond tegen een hoogwerker en een woning aan zou zijn gereden. De vrouw ontkende.
De automobiliste is meegenomen naar het politiebureau, waar uit een ademanalyse een uitslag bleek van 765 ug/l. Ze kreeg een rijverbod van 9 uur en haar rijbewijs is ingetrokken. Na verhoor is de vrouw in vrijheid gesteld.

43 bekeuringen tijdens weekmarkt

ETTEN-LEUR: De politie hield woensdag tussen 07.30 uur en 12.00 uur een controle op de weekmarkt. Aanleiding voor de controle waren klachten van marktkooplieden. Ze lieten weten niet genoeg ruimte te krijgen om hun kramen op te bouwen in verband met passerend verkeer.
Tijdens de ochtenduren bleek dat 43 personen de geslotenverklaring negeerden. De politie werkte bij de controle samen met stadstoezicht van de gemeente Etten-Leur. In de toekomst zullen de politie en stadstoezicht meer gaan controleren tijdens de weekmarkt.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 08-09-2010 16:19 | © Regio Midden en West Brabant |