Provincie Limburg

Nieuws en persberichten

Reconstructie provinciale weg N298 in Hunnecum / Nuth Op maandag 30 augustus 2010 zijn de werkzaamheden aan de provinciale weg N298 in Hunnecum gestart. Daarbij wordt ook de asfaltverharding in het centrum van Nuth, tussen zorgcentrum Op den Toren en de Pastorijestraat vervangen.

Het vervangen van de asfaltverharding vindt plaats tussen maandag 13 september 2010 en vrijdag 17 september 2010. Hierdoor is de weg tussen het zorgcentrum Op den Toren en de Pastorijestraat niet met de auto en (brom)fiets bereikbaar Het is ook niet mogelijk woningen/bedrijven op dit gedeelte met een auto te verlaten of te bereiken. Autos zullen elders moeten worden geparkeerd.

Op het gedeelte tussen zorgcentrum Op den Toren en de Pastorijestraat worden op dinsdag afvalcontainers geleegd. Deze kunnen gewoon op de gebruikelijke wijze langs de weg worden gezet.

Hulpdiensten, zoals ambulance, brandweer en politie, kunnen wel gebruik maken van de weg in geval van een calamiteit.

Alle panden, bedrijven en winkels zijn te voet uiteraard wel bereikbaar.
De werkzaamheden zien er als volgt uit: Op maandag en dinsdag wordt het bestaande asfaltverharding gefreesd. Op woensdag en donderdag wordt het nieuwe asfalt aangebracht en op vrijdag de belijningen (witte strepen).

8-9-2010 15:42