Persbericht: Michael Widjaja, nieuw lid Raad van Advies g-company

08/09/2010 15:50

G-company B.V.

g-company heeft met ingang van 1 september 2010 de heer Michael Widjaja benoemt als lid van de Raad van Advies van g-company. Michael is partner bij Accenture en tevens voorzitter van de Web 2.0 werkgroep binnen het Nationaal Architectuur Forum. Zijn specifieke expertise omvat in de volle breedte complexe architectuuroplossingen, service georiënteerde architecturen, cloud computing en SaaS oplossingen en internet technologieën. Zijn deskundigheid wordt hoog gewaardeerd door een grote verscheidenheid aan klanten in zowel Europa, Afrika als Noord- en Zuid-Amerika. Michael is cum laude afgestudeerd op gebied van Elektrotechniek en Telecommunicatie aan de universiteit van Delft. Hij schrijft regelmatig artikelen, blogs en expert panels en spreekt op seminars en conferenties. Hij is ook editor bij IT architectuur magazine Nova Architectura.

De twee andere leden van de Raad van Advies van g-company zijn Jan Stoof en Lambert Pater. Zij zijn sinds de oprichting van g-company betrokken. Jan Stoof is Management Coach en heeft diverse directie functies bekleed in het HBO en in de sociale verzekeringssector. Lambert Pater heeft een bewezen staat van dienst als ondernemer en register marketeer.

De Raad van Advies van g-company speelt een belangrijke rol bij het formuleren van de visie, ontwikkeling van mogelijkheden en realisatie van de groeistrategie. Michael brengt met zijn ervaring en netwerk versterking op de strategische visie van g-company op gebied van IT technologie focus, netwerk portofolio, geografische dekking en management.

Over g-company

g-company is het grootste bedrijf in de Benelux dat zich specifiek richt op ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer van oplossingen op het Google platform. g-company is een door Google gecertificeerd bedrijf en heeft klanten in de Top 500 van Nederlandse en Belgische bedrijven.

www.gcompany.nl





http://www.gcompany.nl