Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Vraagwijzer start spreekuur in Putse Pauw

VraagWijzer Feijenoord breidt haar activiteiten uit naar plaatsen elders in de deelgemeente. Vanaf september wordt één keer in de vier weken een spreekuur gehouden bij Humanitas in de Putse Pauw aan de Putselaan 64.

Waarvoor kunt u terecht bij een VraagWijzer?
Bepaalde gebeurtenissen of omstandigheden in iemands leven kunnen leiden tot vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Burgers in Rotterdam kunnen dan rekenen op professionele ondersteuning van een VraagWijzer. Consulenten gaan aan de slag met de vraag en helpen de burger verder op weg. VraagWijzer adviseert, ondersteunt, wijst door, begeleidt en zoekt in overleg met de klant naar de juiste oplossing. Uitgangspunt is dat de burger eigen keuzen maakt en daar zelf mee aan de slag gaat. Zo nodig wordt de burger bijgestaan bij het oplossen van zijn problemen.

Openingstijden VraagWijzer in Stadswinkel gewijzigd Naast het spreekuur in de Putse Pauw kunt u ook terecht bij de Stadswinkel, Maashaven O.z. 230. De openingstijden van de VraagWijzer zijn vanaf september op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00
- 15.00 uur. Op donderdag van 13.00-17.00 uur. VraagWijzer Feijenoord is bereikbaar op telefoonnummer (010) - 291 60 00.

Informatie over locaties en openingstijden van andere VraagWijzers kunt u vinden op www.rotterdam.nl/vraagwijzer.

Het eerste spreekuur is op vrijdag 10 september van 11.00-12.00 uur. De volgende spreekuren zijn op 1 oktober, 12 november en 10 december.