Politie Gelderland-Zuid

Politie start onderzoek na overval

Tiel, 08-09-2010 o Woensdagochtend rond 6 uur is een bedrijfspand aan de Lingewei in Tiel overvallen door meerdere daders. Enkele aanwezige medewerk(st)ers zijn gevlucht, waarna de overvallers vertrokken. Niets werd buitgemaakt en niemand raakte gewond.

Om 05.40 uur werd de overval gemeld bij de politie. Ongeveer 5 gewapende personen waren het bedrijfspand binnengedrongen en hadden het aanwezige personeel bedreigd. Medewerksters waren daarop op de vlucht geslagen voor de daders. Bij de komst van de politie bleken ook de overvallers gevlucht, vermoedelijk in een personenauto. Een rijrichting of andere informatie is op dit moment niet bekend. Het onderzoek ik in volle gang.

Getuigen gezocht
Deze overval wordt door het regionale overvallenteam onderzocht. Naast het horen van al bekende getuigen, wordt ook de hulp ingeroepen van personen die mogelijk rond het tijdstip van de overval, iets gezien hebben in de directe omgeving van het pand aan de Lingewei. Geef uw informatie in dat geval door aan het overvallenteam via het algemene nummer 0900-88 44. Dit kan ook anoniem via telefoonnummer 00800-7000 van stichting MeldMisdaadAnoniem. (1)

Laatst gewijzigd 08-09-2010 11:40 | © Regio Gelderland-Zuid |