Gemeente Boxmeer


Algemeen

Monumentenvergunning week 36

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij hebben besloten om op basis van artikel 11 van de Monumentenwet 1988 een monumentenvergunning te verlenen voor:


* het slopen van de voormalige voorburcht van Kasteel `t Makken aan de Makkenweg 1 te Holthees (Rijksmonument (R-514725).

De monumentenvergunning en de op deze beschikking betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 9 september 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de receptie van het Gemeentehuis, Raadhuisplein
1 te Boxmeer.

Tegen dit besluit kan gedurende deze termijn op grond van het bepaalde in artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht beroep worden ingesteld bij de Rechtbank 's-Hertogenbosch, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch.
Beroep kan worden ingediend door:

- belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;

- belanghebbenden die bezwaren hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;

- belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit. In het beroepschrift moet u gemotiveerd aangeven waarom u het niet eens bent met het besluit.

Ingevolge artikel 16, lid 7 Monumentenwet 1988 wordt de werking van de vergunning opgeschort totdat de beroepstermijn is verstreken of, indien beroep is ingesteld, op het beroep is beslist. Vergunninghouder kan de voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken de opschorting op te heffen.