Politie Gelderland-Zuid

Politieteam zoekt getuigen verkeersongeval

Wijchen, 08-09-2010 o Maandagmiddag rond 16.15 uur raakte een fietser gewond op de Kasteellaan in Wijchen. De betrokken bromfietsbestuurder reed door na het ongeval, zonder zijn persoonsgegevens achter te laten. De politie zoekt getuigen van het ongeval.

Rond 16.15 uur reed de 15-jarige jongen op zijn zwarte omafiets over de Kasteellaan richting Nijmegen. Op het stuk weg tussen de Rabobank en de Fordgarage passeerde hem een bromfietser in dezelfde richting. Nadat de bromfietser het stuur geraakt had van de omafiets, kwam de 15-jarige ten val. Omstanders die de aanrijding waarschijnlijk gezien hadden, hielen de fietser weer op de been. Aan de val hield hij enkele blauwe plekken over.
De bromfietser was echter doorgereden, zonder zijn identiteit of die van de bromfiets achter te laten; dit is een strafbaar feit.

Getuigen ongeval gezocht
De politie verzoekt personen, die het ongeval hebben zien gebeuren en/of mogelijk meer informatie hebben over de bromfietser, zich te melden bij politieteam Wijchen. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0900-88 44. (1)

Laatst gewijzigd 08-09-2010 10:08 | © Regio Gelderland-Zuid |