Gemeente Oldebroek


De omgevingsvergunning komt eraan

Voor het (ver)bouwen van uw huis of bedrijfspand hoeft u vanaf 1 oktober 2010 geen afzonderlijke vergunningen meer aan te vragen. U kunt dan volstaan met één formulier aan één loket. Want u hoeft dan nog maar één vergunning aan te vragen: de omgevingsvergunning.

Wat gaat er veranderen?
De omgevingsvergunning bundelt 25 vergunningen tot één complete, geïntegreerde vergunning. De behandeling van de aanvraag is eenvoudiger en de doorlooptijd korter. Dat betekent praktisch dat u voor het bouwen van uw huis of bedrijfspand geen afzonderlijke vergunningen (aan verschillende loketten) hoeft aan te vragen, maar kunt volstaan met één formulier, verkrijgbaar bij één loket. Op dit moment is dat digitale loket (www.omgevingsloket.nl) nog niet beschikbaar.

Situatie tot 1 oktober 2010
Vóór 1 oktober 2010 verandert er niets. Elke vergunning die u dan aanvraagt op het gebied van wonen, ruimte of milieu wordt op de 'oude' manier afgehandeld.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.oldebroek.nl of www.omgevingsvergunning.vrom.nl. U kunt ook contact opnemen met de afdeling Ruimtelijk Ontwikkeling van de gemeente Oldebroek, telefoon (0525) 638 333 begin_of_the_skype_highlighting (0525) 638 333 end_of_the_skype_highlighting.