Politie Gelderland-Midden

Verbaal voor luide muziek

Publicatiedatum: 8-9-2010 9:33:58

BARNEVELD - Een bewoner van de Barneveldse wijk Noorschoten heeft in de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 september een verbaal gekregen. De man had de radio in zijn woning te hard aanstaan, waardoor de nachtrust in de buurt werd verstoord. De politie werd ingeseind. Agenten gingen naar de woning en hoorden de muziek. Op aanbellen en kloppen werd niet gereageerd. Uiteindelijk werd de voordeur geforceerd. De 53-jarige bewoner lag te slapen en werd wakker gemaakt. Hem werd een verbaal aangezegd.
(100015)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden

026 376 3053

---

Man aangehouden in Ede

Publicatiedatum: 8-9-2010 9:33:40

EDE - In de Edese wijk Veldhuizen kwamen agenten in de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 september een 35-jarige vrouw tegen. Zij gaf aan op de vlucht te zijn voor haar 33-jarige vriend. Deze man werd even later bij de Rijksweg aangehouden.

De vrouw gaf aan een conflict met haar partner te hebben gehad. De reden voor dit conflict is nog onbekend. In haar woning zou de man (zijn woonplaats was ten tijde van het schrijven van dit persbericht nog onbekend) spullen naar haar hebben gegooid. Tevens zou hij in de woning vernielingen hebben gepleegd. Met de agenten betrad de vrouw haar woning weer. De vriend was op dat moment niet in de woning aanwezig. Naar hem werd uitgekeken. Nabij de woning zagen agenten de man lopen. De man werd aangeroepen; hij moest stil blijven staan. De man rende weg, waarna de achtervolging werd ingezet. Nadat werd aangegeven dat mogelijk de politiehond zou worden ingezet, staakte de man zijn vluchtpoging en werd hij aangehouden.
(100012)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden

026 376 3053

---

Nijmegenaar aangehouden na ruzie met ex

Publicatiedatum: 8-9-2010 9:33:18

EDE - Een 21-jarige Nijmegenaar is in de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 september aangehouden. Hij wordt er van verdacht zijn
23-jarige Edese ex-vriendin te hebben mishandeld.

Het stel zou in de woning van de Edese ruzie hebben gekregen. Daarbij zou de vrouw zijn geschopt en geslagen. De vrouw vertrok uit de woning. Er werd contact gelegd met de politie. Agenten reden naar de plek waar de Edese zich ophield, dit was nabij haar woning. Daar zagen de agenten de vrouw, maar ook een man (naar even later bleek de Nijmegenaar) staan. Beide partijen werden uit elkaar gehaald en hun verhalen werden aangehoord. Vervolgens werd de Nijmegenaar aangehouden. (100000)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden

026 376 3053

---

Wageninger aangehouden voor mishandeling stiefvader
Publicatiedatum: 8-9-2010 9:32:55

WAGENINGEN - Een 22-jarige Wageninger is dinsdagavond 7 september nabij zijn woning aangehouden. Hij wordt er van verdacht in de woning zijn stiefvader te hebben mishandeld.

Om nog onduidelijke reden ontstond er een conflict in de woning. Hierbij zou de Wageninger de ander in het gezicht hebben geslagen. De stiefvader kwam ten val en vervolgens zou de 22-jarige hem met een lamp tegen het hoofd hebben geslagen. Er werd contact met de politie gezocht. Agenten kwamen ter plaatse. Op dat moment rende de 22-jarige weg. De achtervolging werd ingezet, waarna de verdachte kon worden aangehouden.
(099947)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden

026 376 3053

---