Politie Limburg-Noord

Politie publiceert beelden van overvaller tankstation
Datum: 6-09-2010
Tijd bericht: 16:15
Plaats: Venray
De politie heeft de beelden van de overvaller van een tankstation in Venray gepubliceerd. De beelden zijn te zien op het youtube kanaal van de politie Limburg: http://www.youtube.com/politielimbrg.

Daarnaast staan de beelden op de hyves pagina en de twitter pagina van de politie Limburg-Noord alsmede de algemene internet site van de politie Limburg-Noord. De politie hoopt op deze manier zoveel mogelijk mensen te bereiken en de herkenning van de verdachte te vergroten.

Afgelopen donderdag rond 16.00 uur werd een tankstation aan de Deurneseweg overvallen door een man. De man kwam het tankstation binnen en liep direct door naar de kassa. Deze bedreiging met het mes is goed te zien op de beelden. Hij bedreigde de medewerker en dwong op deze manier het geld uit de kassa te overhandigen. Hij liep na deze overval direct weg. Het is inmiddels bekend dat de man de Clovishof te voet in vluchtte.

Mensen die meer informatie over deze overval hebben of de man herkennen kunnen dit doorgeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.