Vereniging FME-CWM


---

Evenement

Duurzame energie evenement 'Solar Energy Exhibition' in Valencia

Datum: 6 t/m 9 september 2010
Locatie: Valencia, Spanje

Van 6 tot 9 September 2010 vindt de Solar Energy Conference and Exhibition plaats in de feria Valencia, in Spanje. Deelnemen aan de Solar Energy Exhibition is een uitgelezen kans uw bedrijf te presenteren op dit duurzame energie evenement, dat bestaat uit een vakbeurs en een conferentie.

De afdeling Internationaal Ondernemen, onderdeel van de Expertisegroep Markt & Strategie van FME, organiseert in samenwerking met Cleantech Holland, de organisatie Holland Solar en de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij een collectieve inzending naar deze voor de sector belangrijke vakbeurs.

Aanmelden

Is uw belangstelling gewekt en neemt u graag deel aan de PV-Solar beurs in Valencia, dan verzoeken wij u bijgaand deelnameformulier uiterlijk 22 februari terug te sturen. Annulering is niet meer mogelijk na 22 februari omdat de beursorganisatie dan uitsluitsel wil hebben of we het totale gereserveerde blok afnemen. Bij indeling van de stand zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding.

Kosten

Uitgaande van een Holland Paviljoen van 150 m² (uitgaande van een eilandstand) bedragen de kosten voor leden van FME , Cleantech Holland en Holland Solar
EUR 775,00,- per m² all in (excl. btw) en EUR 875,00,- per m² (excl. btw) all in voor niet-leden. Hierbij zijn de grondhuur, standbouw, organisatie, catering, deelnemersbijeenkomst en promotionele activiteiten inbegrepen. Wij nemen voor u hiermee de complete voorbereiding uit handen.

Daarnaast profiteert u van de collectieve uitstraling van het Holland Paviljoen. Minimale standgrootte is 9 m² (exclusief het aandeel in het collectieve gedeelte). De vierkante meters van het collectieve gedeelte (opslag, keuken, bar, zitjes) worden verdeeld over de deelnemers (reken op 2 of 3 m² per bedrijf). Kosten voor transport, verzekering van de expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand zijn voor eigen rekening.

Deelnemersbijeenkomst

Voorafgaande aan de beurs zal een deelnemersvergadering plaatsvinden. Na de deelnemersbijeenkomst ontvangt u een factuur voor vijftig procent van de kosten, de resterende vijftig procent volgt na afloop van de beurs.

Meer informatie

Op website www.wip-munich.de vindt u meer informatie over de beurs.

Ingrid Kerklaan,projectmanager van de beurs, T (079) 353 12 84, E ike@fme.nl of met Marcel van Haren, manager Cleantech Holland, T (079) 353 12 73

____________________ ____________________ ____________________