Ingezonden persbericht

Den Haag, 04-09-2010

Panorama Mesdag onthult prijswinnaars 'Strandleed..met een knipoog' tijdens eerste Haagse Museumnacht

Panorama Mesdag en de Vereniging Van Strandexploitanten hebben afgelopen zomer een fotowedstrijd georganiseerd met als thema 'Strandleed.. met een knipoog!' Veel inzenders hebben hun camera gepakt en zijn creatief aan de slag gegaan. De beste inzendingen zijn nu tot eind van dit jaar bij Panorama Mesdag te bewonderen.

Zo juist is de tentoonstelling geopend door Anja Overhoff, directeur van Den Haag Marketing, die erg onder de indruk was van de inzendingen. Natuurlijk kent ook deze fotowedstrijd winnaars. Heino Walbroek (voorzitter van de Vereniging Van Strandexploitanten) overhandigde met lovende woorden de prijzen aan de winnaars.

1e prijs is voor Ray Max met 'Botsende surfers' en 'Cirkel van liefde'
( Prijs: 200 euro aan fotomateriaal)

2e prijs is voor Ray Hartman (Prijs: etentje voor 4 personen in een strandtent op Scheveningen)

3e prijs is voor Ronald Mooiman met 'Beach Challenge' (Prijs: etentje voor 2 personen in een strandtent op Scheveningen)

Graag bedanken wij alle inzenders voor hun prachtige foto's en feliciteren wij de prijswinnaars!

Inmiddels hebben tot 21:00 al ruim 400 mensen Panorama Mesdag bezocht en kunnen genieten van de schitterende foto's en heerlijke zomerse shakes gemixt door Daniel Ledeboer (Graag Gedaan Produkties)!

De tentoonstelling is te bezichtigen van 4 september t/m 31 december 2010 in Panorama Mesdag - Zeestraat 65 - Den Haag. Maandag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur / zon- en feestdagen 12.00 - 17.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.panorama-mesdag.com

---