Ingezonden persbericht


Museumnacht Den Haag
LoveNest

De eerste Museumnacht Den Haag staat bij Nest in het teken van de liefde. Op 4 september kun je van 19:30 tot 02:00 voor de laatste keer genieten van de tentoonstelling SummerNest, je liefde (be)proeven en dansen op de plaatjes van de One Eyed Jacks. Kaarten zijn te koop op www.museumnachtdenhaag.nl en aan de deur.

Programma:

Speedrondleiding by chance (elk half uur)
Kom op topsnelheid in maximaal tien minuten meer te weten over enkele van de veertig kunstenaars uit de tentoonstelling SummerNest. Wie? Laat dat het lot uitwijzen.

Love will tear us apart (doorlopend)
Iedere relatie kent een ideale afstand tussen jou en de ander die constant verandert. Begeef je in de interactieve installatie van Perceptor en laat je leiden door video en geluid om deze afstand (en je liefde) te testen.

LaBARatorium (doorlopend)
...is een spectaculaire mobiele cocktailbar. De cocktails worden niet geshaked, gestirred of gekoeld maar met precisie en innovativiteit vanaf de basis op moleculair niveau opgebouwd, geïnspireerd door het werk van topchef Ferran Adrià van restaurant El Bulli. Drink je cocktail uit een pipet, petrischaal of erlenmeyer, met rokend droogijs, in reageerbuizen, als spray of als schuim aan de blauw verlichte bar.

Spectacle Erotique (23:00 - 02:00)
One Eyed Jacks doen de temperatuur nog verder stijgen met hun VJ performance Spectacle Erotique. Er mag gedanst worden!

Busstop op de hoek van Koningin Emmakade en Constant Rebecquestraat, volg de richtingaanwijzers Tram 11 (halte Conradkade) of 3 (halte Elandstraat). Kaarten via Museumnacht Den Haag en deelnemende instellingen, kosten 10,- en op 4 september 12,50




Ingezonden persbericht