Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Nacht van de Kaap tot in de late uurtjes

Internationale levensliederen uit alle hoeken en gaten van de Kaap! Terrasjes, hapjes, optredens; een hele nacht vol gezelligheid!

We hebben het over de Nacht van de Kaap, aanstaande zaterdag 4 september, met dit keer als speciaal programmaonderdeel Ode aan Jaap Valkhoff. Er zijn verder optredens van een aantal gerenommeerde artiesten zoals Maarten van Roozendaal, Frederique Spigt, Kim Hoorweg en de legendarische Annie de Reuver.

Ode aan Jaap Valkhoff
Dit jaar is het 100 jaar geleden dat Jaap Valkhof werd geboren. Deze tekstschrijver is bekend van nummers als Diep in mijn Hart, Hand in Hand Kameraden, Langs de Maas, Japie de Portier en Op Katendrecht zijn de Nachten lang. Dat wordt meezingen! Het concert begint om 21.00 uur op de Rijnhavenkade, met uitzicht op de lichtjes van de stad die Jaap Valkhoff zo vaak heeft bezongen.

Na dit spektakel barst in alle kroegen op De Kaap 'De Nacht' helemaal los met tientallen bandjes en acts. Net als vroeger gaat alles door tot in de late uurtjes. Meer weten over de Nacht van de Kaap en het programma? Surf dan op www.theaterwalhalla.nl.

Nacht van de Kaap in 2009.
(foto Theater Walhalla)