NCRV

ZAPPLIVE

Een nieuw seizoen Z@PPLIVE met Bart, Evelien en Pepijn op Z@PP

Zaterdag 4 september
08.45 uur, ZAPP

Vanaf 4 september wordt het weer feest op de zaterdagochtend op Z@PP. Want dan begint het prettig chaotische live-programma Z@PPLIVE onder leiding van Pepijn Gunneweg (BZT-Show), Evelien Bosch (Xperience, BZT-Show) en Bart Meijer (Het Klokhuis) als vaste vervanger. Je wekelijkse dosis Z@PPLIVE brengt je het allerlaatste Z@PP-nieuws, de hotste trends, maffe games en leuke gesprekken met bekende gasten. Zo hebben we in de eerste uitzending Ewout Genemans als gast in de studio. Natuurlijk kun je iedere week live chatten met de hoofdgast.

Nieuw dit seizoen in Z@PPLIVE is het Z@PPdelict. Wie heeft de BNâer vermoord? In dit bloedstollend spannende moordspel moeten de kijkers tijdens de uitzending niet alleen de dader zien te vinden, maar ook zijn motief. Er zijn inmiddels al enkele BNâers slachtoffer geworden in Z@PPdelict.

Ook nieuw is de Z@PPBattle. Elke maandagochtend overvalt het Z@PPLIVE-team twee basisscholen. De leerlingen van groep 7 of 8 krijgen dan ter plekke een opdracht waarmee ze de strijd met de andere klas aan zullen gaan. Die strijd is altijd in een van de disciplines kracht, behendigheid, geduld of snelheid. De leerlingen kunnen de hele week oefenen en de twee groepen gaan dan live in de uitzending op zaterdag met elkaar de strijd aan.