Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

31 augustus 2010

---

4 september Talent Event voor jou!

31 augustus 2010
Heb je geen baan en zit je ook niet op school, of weet je gewoon even niet wat je wilt? En ben je tussen de 16 en 27 jaar oud? Kom dan naar het Talent Event! Wij kunnen jou misschien helpen met het kiezen van een (vervolg)opleiding of een baan. Of een combinatie van allebei.

En tijdens het zoeken naar een opleiding of werk kun je ook genieten van rapper Makkie, DJ Reggae en coole breakdancers!

Welke keuze maak jij?

Zoals je waarschijnlijk wel weet is er door de financiële crisis op dit moment veel werkloosheid. Het is dus belangrijk om goed na te denken over wat je nu eigenlijk wilt. Dat kan best moeilijk zijn. Als je naar het Talent Event komt, dan helpen wij je met het maken van een keuze.

Wat is er te doen?

Er zijn verschillende scholen en werkgevers uit Amsterdam en omgeving aanwezig die opleidingen, stages en/of een baan aanbieden. Ook het UWV WERKbedrijf en de Jongerenloketten van DWI kunnen samen met jou kijken wat je kunt gaan doen in de toekomst. Je kunt gratis een beroepskeuzetest doen en je direct inschrijven voor een opleiding of solliciteren op een functie. En als je je cv meeneemt, dan kan onze cv-dokter ernaar kijken en tips geven.

Rappier Makkie opent het event met een rap en DJ Reggae draait gedurende de dag. Ook zijn er breakdancers die hun danskunsten vertonen.

Wanneer, waar, hoe laat?

Het Talent Event is op

* 4 september van 11.00 tot 15.00 uur op

* Werkplein West, Jan van Galenstraat 323 in Amsterdam.

De officiële opening om 11.30 uur wordt gedaan door wethouder van Es.

Wie organiseert het?

Het Talent Event wordt georganiseerd door het Jongerenloket van DWI in samenwerking met UWV WERKbedrijf en de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling (DMO).

Tot ziens bij het Talent Event!

Meer informatie in de flyer

Flyer Talent Event! 4 september 2010

---