Gemeente Valkenswaard

spelmiddagen in september

Buurt- en spelmiddagen in september

In het weekeinde van 4 en 5 september aanstaande vinden in de gemeente Valkenswaard drie sport- en spelmiddagen plaats. De activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met de buurtsportwerker en de wijkcoördinator van de gemeente Valkenswaard. De buurtsportwerker ondersteunt deze initiatieven in het kader van de gemeentelijke BOS-impuls (Buurt-Onderwijs-Sport) waarbij sport en beweging van jongeren gestimuleerd wordt. Omdat de gemeente ook veel belang hecht aan betrokkenheid van bewoners bij hun wijk en aan goede contacten tussen wijkbewoners, is ook de wijkcoördinator bij deze initiatieven betrokken.

Voor meer informatie over de sport- en spelmiddagen, kunt u bellen met de buurtsportwerker van de gemeente, Clemmy Geldof, telefoonnummer (040) 2083 644.

Sport- en spelmiddag buurtschap Kerkakkers

Op zaterdag 4 september is het "kindermiddag" bij Corsobuurtschap Kerkakkers.

Bij de corsotent aan de Dr. Schaepmanstraat staan onder meer een luchtkussen en een hindernisbaan. Kinderen kunnen boerengolf spelen, er kan geknutseld worden en er is een schminkhoek en karaoke.

Alle kinderen/jongeren van 3-18 jaar kunnen aan de spelactiviteiten meedoen. Deelname is gratis.

Het programma begint om 14.00 uur en eindigt omstreeks 16.30 uur.

In de buurt wordt een flyer verspreid met een antwoordstrookje waarmee kinderen/jongeren zich kunnen opgeven. Het strookje kan op 4 september voor 14.00 uur worden ingeleverd bij de corsotent.

Buurt- Sport- en spelmiddag in `t Gegraaf

Corsobuurtschap Gaafschap organiseert op zondag 5 september een buurt-sport en speldag bij de groene corsotent aan de Hazelaar.

Iedereen is van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen in de corsotent en om eventueel zelf mee te bouwen. Voor de jeugd zijn er leuke sport- en spelactiviteiten zoals een hindernisbaan, klimwand en een springkussen. Deelname is gratis.

Sport- en speldag bij Huiskamer `t Pumpke

Op zondag 5 september organiseert Huiskamer `t Pumpke een sport- en spelmiddag op de locatie van 't Pumpke aan de Le Sage ten Broekstraat 3 in Valkenswaard.

Iedereen van 2 tot 92 jaar is die dag van 14.00 tot 17.30 uur van harte welkom en kan deelnemen aan leuke activiteiten zoals Pannavoetbal, kaarten, basketbal, voetbal, jeu de boules. Kinderen kunnen zich laten schminken en er is een springkussen. Deelname is gratis.

DJ S-Jam zorgt voor gezellige muziek.