Ingezonden persbericht


Persbericht

ANDY TIELMAN OPENT DE #1 MUZIEKSHOP IN ZOETERMEER

Andy Tielman de maker van officieel de eerste Nederpopsingle Rock Little Baby Of Mine zal op 4 september tussen 14:00 en 18:00 uur de opening verrichten van de #1 muziekshop in Zoetermeer aan de Dorpsstraat 112C tegenover het gebouw van de Pasta Company. Terwijl nu de inrichting van de winkel en het toevoegen van nog meer verkoopartikelen en voorraden gewoon doorgaat is er op 4 september 2010 een grootse en muzikale opening gepland. Want zonder muziek kan de muziekshop gewoon niet openen.

De Muziekshop-Zoetermeer heeft een brede selectie muziekinstrumenten en toebehoren van bekende A- merken voor jong en oud, beginner of gelouterde professional. Dat heeft ook een reden. Er staan namelijk zelf twee ervaren en gelouterde eigenaren in de winkel (Rolf Blans en Jody Koewé) die met kennis van muziek en kennis van instrumenten het een feest vinden om de Zoetermeerse (en omstreken) muzikanten te bedienen en voor te lichten over het beste muziekinstrument.

Op 4 september is er dan de officiële openingsceremonie waarvan de aanvang ongeveer zal liggen rond 14:00 uur. Er zijn natuurlijk die dag ook mogelijkheden voor een uitgebreide bezichtiging en er zijn demonstraties door muzikanten en muziekinstrumenten maar de bezoeker kan ook van alles zelf uitproberen. Daarnaast is er voor de winkel een speciaal programma van LIVE Muziek door Zoetermeerse muzikanten waaronder de aftrap van een speciale band van het CKC genaamd 'Bad Beat' maar ook bekende Zoetermeerse band 'Pagaja' en de Muziekshop huisband de 'Ceboks' komen aan bod. Als klap op de vuurpijl heeft Andy Tielman toegezegd langs te komen om zijn vrienden in Zoetermeer te begroeten en belangrijker, even het lint door te knippen van de #1 muziekshop in Zoetermeer. Tielman is Nationaal en ver daarbuiten zowel het symbool van Indo-Rock als de Nederpopmuziek en heeft dan ook de titel 'the Godfather of the Dutch Popmusic. De festiviteiten sluiten rond 18:00 uur.