Ingezonden persbericht



---


Persbericht
Groningen, 17 augustus 2010

Proeven in Groningen

Op 4 en 5 september 2010 beleeft hét culinaire evenement van Noord-Nederland Proeven in Groningen alweer zijn derde editie! Proeven in Groningen: een bewezen succesvol evenement, dat bezoekers de gelegenheid biedt kennis te maken met gerechten van toprestaurants. Elk jaar komen duizenden af op de onweerstaanbare geuren en smaken van Proeven in Groningen.

Dit jaar presenteren 22 toprestaurants uit Stad en Ommeland zich op het voor- en middenplein van het Harmoniecomplex aan de Oude Kijk in 't Jatstraat. Dit intieme plein staat met de vele verschillende kraampjes garant voor een gezellige, knusse sfeer, met uiteraard culinaire hapjes en drankjes.

Kooktalenten
Dat er jong kooktalenten in de Groningse restaurants werken, bleek de afgelopen jaren bij de verkiezing van Kooktalent van het Jaar. In 2009 was Mirko Karim van Holland Casino hét kooktalent. Ook dit jaar buigt een deskundige jury zich weer over de smakelijke gerechten, die jonge koks zondag 5 september live op het Harmonieplein zullen bereiden voor de titel Kooktalent van het Jaar.

Openingstijden
Nieuwsgierig naar culinair Groningen? Kom dan het eerste weekend van september naar Proeven in Groningen! Zaterdag 4 september van 12.00 tot 21.00 uur en zondag 5 september van 12.00 tot 19.00 uur op het voor- en middenplein van het Harmoniecomplex in de Oude Kijk in 't Jatstraat Groningen.

www.proeveningroningen.nl

Noot voor de redactie,