Gemeente Zutphen

huldiging sportkampioenen

De huldiging van de kampioenen van Zutphen en Warnsveld is dit jaar verschoven tot na de zomervakantie. De huldiging vindt nu plaats op vrijdag 3 september 2010.

Dat heeft de sportraad besloten na ervaringen de afgelopen jaren. Voor veel sporters gaf een uitreiking vlak voor de zomervakantie problemen vanwege een examenfeest en vakantie of omdat de competitie was nog niet was afgelopen.

Elk jaar worden alle sportkampioenen tot en met 17 jaar gehuldigd, die individueel of in teamverband kampioen zijn geworden in het sportjaar 2009-2010. Ook begeleiders van een individuele sporter en/of een team worden gehuldigd. Clubkampioenen worden niet gehuldigd.

Er is een middagprogramma voor kinderen tot en met 13 jaar en een apart programma voor kinderen van 14 tot en met 17 jaar in de avond in het Graaf Ottobad.
Alle verenigingen hebben hierover een brief ontvangen. Als uw vereniging niets heeft ontvangen kunt u contact op nemen met de afdeling klantcontact, telefoon (0575) 587000 of e-mail info@zutphen.nl.