Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 02-09-2010

Internet
Sterren.nl

NIEUWE WEBSITE STERREN.NL NU ONLINE

De vernieuwde website van Sterren.nl is sinds vandaag, donderdag 2 september, online. De nieuwe site biedt de bezoekers nog meer informatie over hun favoriete artiesten; biografieën, filmpjes, foto's en natuurlijk de optredens. Alles is hier terug te vinden, tot aan de verjaardagen toe. Uiteraard blijven live-luisteren en live-kijken naar Sterren.nl een belangrijk onderdeel van de website. Naast al het nieuws over de artiesten, de evenementenkalender en de acties van Sterren.nl, ligt de nadruk vooral op contact en interactie met de gebruiker, die zo hun betrokkenheid bij hun favoriete artiesten kunnen laten zien.

Via een koppeling met de belangrijkste social media sites (zoals Hyves, Facebook en Twitter) blijven de muziekliefhebbers op diverse locaties steeds op de hoogte. De bezoeker van Sterren.nl kan natuurlijk ook actief deelnemen aan de site, bijvoorbeeld door eigen foto's en videomateriaal in te sturen. Maar ook door te laten weten dat je aanwezig bent bij een concert of evenement of dat je fan bent van een bepaalde artiest.

Sterren.nl Top 20
De Sterren.nl Top 20 heeft een eigen website: www.sterren.nl/top20. Hier zijn alle actuele gegevens over de hitlijst te vinden, zelfs mogelijk in 3D! Uiteraard kan de laatste aflevering van de Sterren.nl Top 20 worden bekeken, maar ook meteen doorklikken is mogelijk. In het archief zijn eerdere afleveringen terug te zien. De radio-uitzending is hier als podcast te downloaden, zodat iedereen altijd en overal kan luisteren naar de Sterren.nl Top 20.

Nieuw is de Sterren.nl Top 20 Quiz. Iedere week vijf vragen over Nederlandse artiesten en hits waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Bij een goede score kan je al je vrienden dit laten weten via je sociale netwerk. Leuke weetjes over de Sterren.nl Top 20 door de jaren heen tref je in de rubriek 'Wist je dat...'.

Nieuwsbrief
Voor iedereen die wekelijks op de hoogte wilt blijven van al het nieuws over de Nederlandse artiesten én alle acties van Sterren.nl kan zich abonneren op de nieuwsbrief van Sterren.nl.

Kortom: Sterren.nl is ook Jouw Feestje op internet!

Voor meer informatie: www.sterren.nl



Ingezonden persbericht