Sneeuwsport.Info klaar voor de winter


STEIN, 20100902 -- Per 1 september 2010 is www.sneeuwsport.info volledig vernieuwd. Sneeuwsport.Info informeert al vanaf 2002 uitgebreid over wintersportvakanties en wintersportgebieden waarbij de informatie grotendeels direct afkomstig is uit de skigebieden. Nieuw voor het seizoen 2010 is ondermeer de compleet aangepaste layout, de mogelijkheid om online skimateriaal te huren en de samenwerking met Skihorizon.

Stel zelf een wintersportvakantie samen

Voor het nieuwe wintersportseizoen is Sneeuwsport.Info compleet vernieuwd. De menu's van de website zijn veranderd waardoor het gebruik nog eenvoudiger is geworden en de uitgebreide informatie toegankelijker.

Nieuw zijn ook de handige tips om een eigen wintersportvakantie samen te stellen. De website legt uit hoe men zelf een chalet, vakantiehuis of hotel kan regelen, maar ook een treinreis naar de sneeuw, een hotel voor onderweg en zelfs een vliegticket. Je kunt online ski's huren en tenslotte een annulerings- en reisverzekering afsluiten. Sneeuwsport.Info laat in maximaal 6 simpele stappen zien hoe je een wintersportvakantie kunt samenstellen.

Wintersporters die op zoek zijn naar voordeeltjes kunnen terecht op een speciaal deel binnen de website waar altijd acties uit de reiswereld staan vermeld. Dagelijks speurt de redactie naar aanbiedingen en acties zoals vroegboekkortingen. Met 1 klik kan de bezoeker direct naar de aanbiedingen van de beste reisorganisaties met wintersportvakanties en chalets. In het seizoen zullen er ook tips voor last-minutes worden geplaatst.

Huur online skimateriaal

Met de lancering van de vernieuwde website is het ook mogelijk om via de computer, laptop of iPad skimateriaal te huren. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met Snowrental waardoor het mogelijk is om in de meeste skidorpen skimateriaal te huren bij lokale skiverhuurders.

Door deze samenwerking kunnen wintersporters via Sneeuwsport.Info tot 50% voordeel behalen op de lokale skihuur. Bij aankomst in het skistation staat alles netjes klaar en voor de kinderen wordt gezorgd voor een skihelm. Online skimateriaal huren bespaart niet alleen op de kosten maar zorgt ook voor zekerheid van het juiste skimateriaal ter plekke en geen risico dat er in het hoogseizoen niets beschikbaar is.

Snowrental is sinds 2003 vanuit Engeland actief op de markt voor skiverhuur en werkt inmiddels samen met meer dan 800 lokale skiverhuurders in Europa, Noord-Amerika en Canada. Het aanbod bestaat uit skimateriaal van de bekende merken en de nieuwste modellen.

Samenwerking met Skihorizon

De bezoekers van Sneeuwsport.Info kunnen nu ook profiteren van de samenwerking met skispecialist Skihorizon. Skihorizon verzorgt al meer dan 10 jaar wintersportvakanties en is actief in Frankrijk en andere Europese landen. Jaarlijks gaan er meer dan 300.000 wintersporters met Skihorizon naar de sneeuw van Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Het aanbod bevat duizenden appartementen, chalets en hotels in meer dan 400 sneeuwzekere skigebieden in Europa.

Op de website kan men direct zoeken en reserveren in deze uitgebreide zoekselector met wintersportvakanties. Er worden ook totaal pakketten aangeboden inclusief skipas, skimateriaal en boodschappen voor een week (inclusief een gratis sneeuwgarantieverzekering). Voor bezoekers van Sneeuwsport.Info is er een speciaal telefoonnummer, 043 - 4086375, waarop 6 dagen per week de medewerkers van Skihorizon kunnen helpen en adviseren bij het boeken van een wintersportvakantie.

De wintersportsite www.sneeuwsport.info is een uitgave van eRCeeMedia en maakt deel uit van een netwerk van toeristische internetsites waartoe ook www.wintersporteuropa.nl en www.vakantieaccommodaties.info behoren.