Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 02-09-2010

Man aangehouden voor vuurwapenbezit

ROOSENDAAL: De politie hield woensdag om 13.45 uur een 23-jarige man aan. De man, die officieel zonder vaste woon- of verblijfplaats is, werd in een woning aan de Jacob van Ruijsdaelstraat aangehouden, nadat de politie informatie kreeg dat hij in bezit was van een vuurwapen. In de woning werd een vuurwapen aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte verklaarde dat hij het wapen had gevonden en mee naar huis had genomen. Hierna wist hij niet meer wat hij ermee moest doen en hij durfde het niet in te leveren bij de politie. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Jongen aangehouden voor mishandeling

ROOSENDAAL: De politie hield woensdagavond in de Kortendijkstraat een 17-jarige jongen uit Roosendaal aan voor mishandeling van een 16-jarige jongen uit Roosendaal. De 17-jarige jongen zou de benadeelde bij een ruzie eind juni met een schroevendraaier in zijn nek hebben gestoken waarbij een kleine verwonding ontstond. De verdachte ontkende bij verhoor de jongen met een schroevendraaier te hebben gestoken. Wel zouden de twee ruzie met elkaar hebben gehad. De ruzie tussen de twee zou zijn bijgelegd. Reden voor de onenigheid zou zijn geweest dat de 16-jarige avances had gemaakt naar de vriendin van de 17-jarige verdachte. Na verhoor is de verdachte in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt dossier opgemaakt.

Twee inbraken in benzinestations

STEENBERGEN/ZEVENBERGEN: De politie kreeg in de nacht van woensdag op donderdag twee meldingen van inbraak bij benzinestations in Steenbergen en Zevenbergen.
Om 04.11 uur werd een inbraak in een benzinestation aan de Nassaulaan gemeld. De daders braken de toegangsdeuren open en richtten ook binnen vernielingen aan. Ze gingen er met een hoeveelheidsigaretten vandoor. Enkele minuten voor de inbraak aan de Nassaulaan werd ook al een inbraak aan de Langeweg in Zevenbergen gemeld. Ook hier werd een buitendeur opengebroken en werden sigaretten weggenomen. Bij de inbraak sneuvelde een ruit.
Van de gedupeerden is aangifte opgenomen. De politie verrichtte sporenonderzoek.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 02-09-2010 14:43 | © Regio Midden en West Brabant |