Dura Vermeer

IJmuiden - 02 september 2010

Stadspark IJmuiden fase 3 opgeleverd

Met de officiële opening van de nieuwe basisschool CBS Het Kompas door wethouder A.V. Baerveldt van onderwijs van de gemeente Velsen is de derde fase van het project Stadspark IJmuiden, een ontwikkeling van Dura Vermeer Bouw Rotterdam en realisatie van Dura Vermeer Bouw Haalemmermeer, officieel opgeleverd.

Nadat in mei 2009 de bouw van de derde fase van het project Stadspark IJmuiden te Velsen officieel van start was gegaan, zijn in juli 2010 alle 32 appartementen opgeleverd en is nu dan ook de basisschool geopend.

Omdat de eerste weken van het begin van het schooljaar cruciaal zijn voor het basisonderwijs was er alles aan gelegen om de nieuwe school volledig operationeel te hebben voor de zomervakantie. Dit houdt in dat zowel de oplevering van de basisschool als het verhuizen van de oude naar de nieuwe locatie voor de zomervakantie plaats moest vinden. Door de uitstekende samenwerking tussen het schoolbestuur en alle betrokkenen van Dura Vermeer is het gelukt om de kinderen al les te laten krijgen op hun nieuwe school één week voordat ze met zomervakantie gingen.

Ontwikkel Combinatie Stadspark
De ontwikkeling van Stadspark IJmuiden is in handen van de Ontwikkel Combinatie Stadspark bestaande uit Dura Vermeer Bouw Rotterdam en Dura Vermeer Bouw Haalemmermeer, waarbij Dura Vermeer Bouw Haarlemmermeer tevens als hoofdaannemer betrokken is bij Stadspark IJmuiden en Dura Vermeer Infrastructuur Midden West is verantwoordelijk voor het bouw- en woonrijp maken van het Stadspark IJmuiden.

Meer informatie
Kijk hier voor meer informatie over het project Stadspark IJmuiden.