De grote wijntrend in Nederland: Bubbels!
Bubbles on the Beach, zondag 29 augustus, Zandvoort
Prosecco, Cava, Crémant .....
Nederland heeft definitief de mousserende wijnen omarmd. In 2009 steeg onze consumptie van bubbels met maar liefst 49%. Voor de liefhebber van bubbels valt er op het evenement `Bubbles on the Beach', zondag 29 augustus in Zandvoort, veel te ontdekken en te genieten. Zee, strand, de ondergaande zon, lekker eten, zeer fijne muziek maar vooral... veel mousserende wijn!
Bubbles on the Beach biedt alle liefhebbers van sprankelende wijn de kans om op een informele proeverij kennis te maken met alle soorten mousserende wijn. Cava, Sekt, Prosecco, Crémant, Spumante, Frizzante en mousserende wijnen uit landen als Nieuw Zeeland, Australië en Zuid Afrika. Tijdens Bubbles on the Beach zijn meer dan 50 mousserende wijnen te proeven. Na de proeverij volgt een barbecue. En Mango's blijft gewoon open, zodat iedereen kan nagenieten van de wijnen in een van de meest sfeervolle strandtenten van Nederland. Mango's wordt op deze dag culinair ondersteund door Restaurant de Albatros uit Zandvoort. Informatie en inschrijven: www.bubblesonthebeach.nl Datum: zondag 29 augustus 2010
Tijd: 16.00 20.00 uur, daarna beachparty tot 24.00 uur * Entrée: 49.50, inclusief Bubbles on the Beach barbecue Plaats: Boulevard Barnaart Paal 15, Zandvoort (www.mangosbeachbar.com) *Na 20.00 uur zijn drankjes en hapjes voor eigen rekening
Bubbles on the Beach wordt georganiseerd door Perswijn Media en Evenementen. Perswijn is het grootste onafhankelijke Nederlandstalige wijnmagazine in de Benelux, dat met een oplage van 12.000 meer dan 25.000 lezers weet te bereiken. Het is het enige, van oorsprong Nederlandse wijntijdschrift dat zich richt op de consument. Door de kwaliteit is Perswijn ook voor de professional -in handel en horeca- een belangrijk en toonaangevend wijnmagazine.