Gemeente Wervershoof


* Feestelijke opening speelplaats Simon Koopmanstraat 150


* Nieuws:

+ Laatste nieuws

Feestelijke opening speelplaats Simon Koopmanstraat 150

24-08-2010
Wethouder Ria Wilms heropent op 25 augustus om 14.30 uur de kinderspeelplaats aan de Simon Koopmanstraat. Voor en tijdens de herinrichting zijn de bewoners hierbij betrokken geweest. In het kader van de Speelplekken Beleidsplan heeft de gemeente deze speelplaats helemaal vernieuwd. Het is een van de vele speelplekken van de gemeente Wervershoof die opnieuw zijn ingericht.

De gemeente Wervershoof ontving regelmatig verzoeken om de vaak verouderde speeltuinen aan te passen. Van al deze verzoeken is een totaalplan gemaakt dat in een tijdbestek van drie jaar wordt uitgevoerd. Inmiddels zijn de speeltuinen in Zwaagdijk en Wervershoof klaar. Dit najaar zullen de laatste speelplekken in Onderdijk worden aangepakt. De gemeente benadert de buurt actief. Bewoners kunnen zitting nemen in een werkgroep en op deze wijze hun wensen kenbaar maken.

De herinrichting van de speeltuin aan de Simon Koopmanstraat heeft wat langer geduurd dan gepland vanwege de noodzakelijk bodemsanering. De schelpenondergrond hebben we vervangen door (rubber)tegels en zand. Inmiddels staat er onder andere een prachtig klimrek voor de kinderen. De buurt is tevreden met het resultaat.

Programma heropening speelplaats
Tijdens de opening om 14.30 uur zal wethouder Ria Wilms de openingshandeling uitvoeren en laten kinderen ballonnen op. Voor de kinderen is er limonade, chips en muziek.

Adres: Raadhuisplein 1, 1693 EA en Postbus 41, 1693 ZG Wervershoof info@wervershoof.nl (0228) 587171