FloraHolland


VKC keuring tijdens bloemenfestival Noordwijk

RIJNSBURG (22 juli 2010) - In de historische Oude Jeroenskerk in Noordwijk Binnen vindt van 12 tot en met 15 augustus a.s. het FloraHolland Bloemenfestival Noordwijk plaats.

De Oude Jeroenskerk is een sfeervolle locatie voor het bloemenfestival. Onderdeel van het bloemenfestival is de VKC keuring, waarvoor ook dit jaar weer zo'n 150 producten worden verwacht. De producten voor de keuring worden in arrangementen verwerkt door FloraHolland arrangeur Anneke van Iterson. Juryleden van de VKC beoordelen de producten. Voor de keuring zijn er vier categorieën om in te zenden: zomerbloemen, diverse snijbloemen, bol- en knolgewassen en planten. De prijsuitreiking van de VKC keuring vindt zoals gebruikelijk plaats tijdens de officiële opening van het Rijnsburgs Bloemencorso, op vrijdag 13 augustus, bij FloraHolland Rijnsburg.

Wilt u uw producten aan een breed publiek tonen? Indien u producten wilt inzenden voor de VKC keuring kunt u gebruik maken van het opaveformulier. Aanmelden is mogelijk tot 6 augustus a.s.

Klik hier voor een overzicht van het aantal aan te leveren stelen/potten voor de VKC keuring.

Naast de VKC keuring wordt de kerk aangekleed met bloemarrangementen van de Noordwijkse arrangeur Wim Siemerink. De bloemenshow wordt dit jaar gecombineerd met een Koninklijke fototentoonstelling van royalty fotograaf Han Schenk. Een selectie van zijn werk is tussen de bloemen te bezichtigen. De organisatie van het bloemenfestival is in handen van de Stichting Bloem en Zee in samenwerking met de gemeente Noordwijk en FloraHolland.

Openingstijden
Het FloraHolland Bloemenfestival is op de volgende tijden te bezoeken: donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

De Oude Jeroenskerk is gelegen aan de Voorstraat 44 in Noordwijk Binnen.