Politie Midden- en West Brabant
Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 07-08-2010

Man maakt stennis over opname vriendin

BERGEN OP ZOOM: De politie moest in de nacht van vrijdag 6 augustus op zaterdag 7 augustus in actie komen in een woning in de wijk
Vestinggronden-Noord.
In de woning was een vrouw (42) aanwezig die dringend medische en psychiatrische hulp nodig had. De vrouw was verward en weggelopen uit het ziekenhuis tijdens een medische behandeling. Toen agenten haar om 04.30 uur kwamen ophalen, reageerde de mannelijke hoofdbewoner (54) agressief. De man begon meteen te schelden en te tieren en was niet voor rede vatbaar. Hij trapte naar de agenten en bedreigde hen met een mes. Door te dreigen met de inzet van peperspray werd de man onder controle gebracht.
Zowel de man, als de vrouw moesten mee naar het politiebureau Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt wegens bedreiging, belediging en geweld tegen de politie. Op medisch advies werd de vrouw overgebracht naar een psychiatrische kliniek, waar zij vervolgens verplicht werd opgenomen.

Jongen (13) beroofd van gsm

ROOSENDAAL: Een 13-jarige jongen is vrijdagavond 6 augustus 2010 het slachtoffer geworden van een straatroof. Hij fietste rond 19.30 uur over de Parklaan, komende uit de richting van de rotonde aan de Gastelseweg.
Bij het park werd hij ingesloten door drie onbekende jongens. Zij kwamen uit het park en duwden het slachtoffer tegen de grond. Hij moest vervolgens zijn mobiele telefoon afgeven. De knul was erg geschrokken. Zodra hij wat gekalmeerd is probeert hij de signalementen op te schrijven. Zijn telefoon is inmiddels geblokkeerd.
De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 88 44 te melden. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 7000).

Schennispleger actief

BERGEN OP ZOOM: Een nog onbekende man deed een 12-jarige meisje oneerbare voorstellen. Dat gebeurde vrijdagmiddag 6 augustus 2010 op de Zuid - Oostsingel in Bergen op Zoom.
Het 12-jarige meisje uit Bergen op Zoom fietste tussen 17.15 - 17.30 uur op de Zuid - Oostsingel toen er een auto haast haar kwam rijden. De automobilist was aan het masturberen tijdens het rijden en deed het kind oneerbare voorstellen. Door hard weg te fietsen kon ze aan de man ontkomen.
Hij reed in onbekende richting weg in zijn blauwe Renault Clio. De man was circa 30 jaar,, slank met gespierde armen en benen. Hij had bruine stekeltjeshaar met high-lights en bruine ogen. Hij droeg een blauw T-shirt met gele strepen en een witte broek.
Het meisje deed aangifte op basis waarvan de politie een nader onderzoek instelt.

Auteur: Jeroen Steenmeijer

Laatst gewijzigd 07-08-2010 12:45 | © Regio Midden en West Brabant |