Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Gewapende overval

Getuigen gezocht

Weesp, 05-08-2010 o Om 10.25 uur kwam de melding van een gewapende overval op een drankwinkel aan de Achtergracht in Weesp. Twee mannen kwamen de winkel binnen, een man bleef zittend op een scooter op de uitkijk staan.

Een van de mannen trok een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en bedreigde een medewerker. De drie mannen zijn met een kassalade met daarin een onbekend geldbedrag gevlucht op een zwarte scooter in de richting van het centrum. De mannen droegen donkere kleding met capuchons over hun hoofd en een sjaal voor hun gezicht. Zij zaten tijdens de vlucht alle drie op één scooter en droegen hierbij geen helmen. Ten tijde van de overval was enkel personeel in de winkel aanwezig. Er raakte niemand gewond.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van de overval of mensen die meer informatie kunnen geven over de daders en/of het incident. Daarnaast vraagt de politie mensen die de kassalade aantreffen deze niet aan te raken en de politie te informeren. Zij kunnen contact opnemen via 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.