Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - Twee mannen aangehouden na verdachte situatie | |
De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 3 augustus twee mannen aangehouden na een melding over en verdachte situatie bij een bedrijf aan de Kayersdijk in Apeldoorn. Beiden zijn ingesloten voor verhoor.


De politie kreeg omstreeks 01:15 uur de melding van een verdachte situatie. Er werd met zaklampen geschenen bij een bedrijf aan de Kayersdijk. Agenten troffen bij het bedrijf twee mannen aan. Een 20-jarige man, zonder bekende verblijfplaats, kon zich niet legitimeren. Hierop werd hij meegenomen naar het politiebureau.


Op het bureau bleek dat de man sinds juni van dit jaar in Nederland is uitgeschreven. Hij is overgedragen aan de vreemdelingenpolitie. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor het niet kunnen tonen van een identiteitskaart.


De andere persoon, een 53-jarige Apeldoorner bleek in het bezit van harddrugs. Agenten troffen bij de man drugs aan met vermoedelijk heroïne. Ook hij is meegenomen naar het politiebureau. De drugs zijn in beslag genomen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

|     |Apeldoorn - politie zoekt getuige                         |

De politie zoekt een vrouw die vrijdag 30 juli getuige was van het feit dat een man voor de Boni-supermarkt aan de Asselsestraat in Apeldoorn een vrouw lastig viel. Deze getuige wordt verzocht te bellen met 0900 - 8844.


Het slachtoffer, een vrouw van middelbare leeftijd, wilde tussen 14.30 en 15.30 uur boodschappen gaan doen bij de supermarkt. Daar aangekomen werd de vrouw voor de winkel plotseling lastig gevallen door een manspersoon, eveneens van middelbare leeftijd. Een blonde vrouw die uit de winkel kwam, bemoeide zich ermee, waarna de man er vandoor ging.
Het slachtoffer was nogal verbouwereerd en heeft het gebeurde bij de politie gemeld. De politie wil graag in contact komen met de bewuste getuige. Zij kan bellen met 0900 - 8844.

|     |Apeldoorn - Man aangehouden rijden onder invloed          |

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 3 augustus een 55-jarige man uit de gemeente Voorst op de Deventerstraat in Apeldoorn aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.


Agenten waren omstreeks 00:30 uur op de Deventerstraat bezig met een alcoholcontrole. Bij controle van deze automobilist wees een blaastest op straat uit, dat de 55-jarige man onder invloed was van alcohol. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. De man blies een promillage van 0,8. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Ook kreeg hij een rijverbod opgelegd.


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(



---- --