Gemeente De Marne


Outdoor Kids Vakantieweek voor kinderen uit De Marne

Home4Events, onderdeel van het Huis voor de Sport Groningen, organiseert in opdracht van de gemeente De Marne een midweek lang een Outdoor Kids Vakantieweek voor kinderen van 6 tot 13 jaar in de gemeente De Marne.

De vakantieweek is vooral ook bedoeld voor kinderen die om wat voor reden dan ook niet met vakantie kunnen en voor kinderen waarvoor geen opvang is, omdat bijvoorbeeld beide ouders werken.

Het sportief Vakantie Kamp wordt georganiseerd in week 31 van maandag 2 t/m vrijdag 6 augustus. De kosten bedragen ¤ 25,--p.p. per week.

Dagelijks worden er van 08.30 tot 16.00 uur sportieve buitenactiviteiten aangeboden. De Outdoor Kids Vakantieweek is zonder overnachting en zonder warme maaltijd. De deelnemers worden dagelijks door de ouders/verzorgers gebracht en gehaald en zorgen zelf voor een lunchpakket en drinken.

Tijdens het kamp organiseert Home4Events verschillende sportieve buitenactiviteiten, zoals kano, mountainbiken, boogschieten, waterspelen, streetdance, bosspelen en verschillende balsporten, bezoek aan Insectenwereld en de Natuurschool.

De deskundige begeleiding gebeurt door afgestudeerde ALO- en CIOS-studenten.

Aanmelden is mogelijk tot 20 juli