Gemeente Voerendaal


\ 2/8/2010 - Sociëteit Voerendaal opgericht!
Maandag 12 juli was het zover, Sociëteit Voerendaal werd opgericht.

Villa de Proosdij te Klimmen, was feestelijk aangekleed en baadde in een zomerse avondzon.
Na de welkomstborrel en vlaai was het openingswoord voor wethouder Pierre Verbraak.
Anya Niewierra, directrice VVV ZuidLimburg, rekende voor welk enorm potentieel onze regio heeft en Servé Kuijer, Corio League, vertelde over de dynamiek van een Sociëteit. Jasper Habets, mede- oprichter, sloot af met een kort pleidooi om vooral krachten te bundelen en samen verder te gaan.
Buiten Voerendaalse ondernemers waren ook vertegenwoordigers aanwezig van voor de regio belangrijke partners, zoals de Rabobank. Een respectabel aantal personen heeft zich al ingeschreven als toekomstig lid van de sociëteit.
De inschrijfformulieren met praktische informatie vallen binnenkort bij diegenen in de bus. Heeft u zich op de oprichtingsavond niet ingeschreven maar wilt u wel lid worden, stuur dan een e-mail naar societeitvoerendaal@gmail.com.

Maandag 13 september zal de eerste themabijeenkomst plaatsvinden. Vanaf 19.30u zijn de leden welkom op Hoenshuis Golf & Countryclub. Het programma van de bijeenkomst wordt nog toegezonden, maar we krijgen in elk geval een kijkje in de keuken bij dit Voerendaalse bedrijf. Wilt u zelf de sociëteit ontvangen in uw bedrijf, of heeft u ideeën over thema's, sprekers of activiteiten: stuur dan een e-mail naar societeitvoerendaal@gmail.com.
De sociëteit heeft natuurlijk behoefte aan een sterke media-partner. Die is gevonden in Weekblad Parkstad. Het eerste resultaat van deze samenwerking was te zien in de editie van 21 juli. Een hele pagina vol met foto's die vooral getuigden van de goede sfeer tijdens deze mooie zomeravond.

Om de foto's terug te kijken van de avond kunt u klikken op onderstaande link.
http://picasaweb.google.nl/jjm.habets/SocieteitVoerendaal?authkey=Gv1sR gCPLR5LGN9YqUpAE&feat=directlink