Gemeente Borsele

Winnaar fotowedstrijd juli bekend

Jacquelien Rijk - Zwemmen groep 3 en 4 van obs De Reiger een verkoeling in het zwembad van Stelleplas. Als dat geen geweldige gymles is

Juryrapport

In totaal zijn er deze maand 74 foto's ingezonden. De jury heeft de foto van Jacquelien Rijk uit Heinkenszand verkozen tot winnaar van de maand juli. Op de foto staan leerlingen van OBS De Reiger, die tijdens een gymles genoten van het verfrissende water in zwembad Stelleplas in Heinkenszand. De jury vindt de foto een spetterende afsluiting van de fotowedstrijd "Breng Borsele in beeld". De foto sprong gelijk in het oog dankzij de kleurige glijbaan van Stelleplas. Ook is de foto erg scherp. Dit is onder meer te zien aan het opspetterende water. Daarnaast krijg je door de gezichtsuitdrukking van de jongen gelijk een zomers gevoel.

Eervolle vermeldingen

De afbeeldingen hieronder, van respectievelijk Dirk Palma uit Heinkenszand, J. Simons uit Ellewoutsdijk en Joke de Priester uit Middelburg hebben van de jury de titel 'eervolle vermelding' gegeven. De jury vond deze foto's zeker de moeite waard.

Dirk Palma - Tolplein Westerscheldetunnel

J. Simons - Polder vanuit de manbak op 60 meter

Joke de Priester - In Zuid-Beveland tijdens knapzakroute - nooit geweten dat de Zak zo mooi en ongerept is

Selectie van de inzendingen

Omdat er veel mooie foto's waren, laten wij u een selectie van de inzendingen zien, waarover de jury ook erg enthousiast was.