NCRV

On Air

Te gast: Emile Roemer, Brainpower en de Ashton Brothers

Dinsdag 27 juli

22.00 uur, Nederland 3

Elke werkdag, vijf weken lang, behandelt Harm Edens live vanaf Schiphol in het NCRV-programma On Air de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven aan. Ook praat hij met reizigers die, vlak na hun terugkomst of voor hun vertrek, vertellen over hun bijzondere activiteiten in het buitenland. Met dinsdag de volgende gasten en onderwerpen:

Hoe schat SP-voorman Emile Roemer de kans in dat het tot een VVD-CDA-PVV-regering komt? En waarom mocht de SP steeds niet meepraten?

Joris Koene is dé Nederlandse slakkenexpert. Hij is net terug van een groot slakkencongres in Thailand waar hij gesproken heeft over een onderwerp waar hij alles vanaf weet: slakkenseks. Hoe gaat dat in zijn werk?

Rapper Brainpower is na een bezoek aan Jamaica compleet in de ban van dat land heeft een reggae-cd opgenomen. Hoe klinkt dat?

En verder het internationale succes van de Ashton Brothers. Zij hebben net een maand in het Teatro Victoria in Barcelona opgetreden. Hoe was dat, spelen voor een Spaans publiek? Ook Friso van Vemde komt mee, de Ashton Brother bij wie in januari lymfklierkanker werd geconstateerd.

En de speciale On Air-verslaggevers Johan en Marcel berichten vanuit Moskou over hun eerste opdracht.