FloraHolland


Met de FloraHolland marktbezoeken de wereld rond

FLORAHOLLAND (1 juli 2010) - Het FloraHolland College biedt naast trainingen en workshops ook marktbezoeken aan. Tijdens een marktbezoek wordt u onder begeleiding van onze marktspecialist wegwijs gemaakt in de afzet van bloemen en planten in een bepaald land. U bezoekt bijvoorbeeld een tuincentrum, een bouwmarkt en een supermarkt om te kijken hoe bloemen en planten gepresenteerd worden. In een kleine groep doet u in een aantal dagen een schat aan ervaring op! De eerstvolgende marktbezoeken die staan gepland zijn:

Rusland: 31 augustus t/m 2 september
Rusland (Moskou) met een bezoek aan de vakbeurs Flowers, toonaangevende importeurs, groothandelaren, bloemisten en supermarkten. Daarnaast wordt gekeken wat winkels bieden voor de eerste schooldag, 1 september, een belangrijke bloemendag in Rusland. Klik hier voor meer informatie en kosten van dit bezoek aan Moskou.

Italie: 8 t/m 10 september
Italië (Padova) met bezoeken aan Padova, Miflor en Flormarkt. Ook de groothandelsmarkt van Milaan wordt bezocht. Klik hier voor meer informatie over dit bezoek aan Italie.

Interesse?
Bent u geinterreseerd in een van de marktbezoeken? Meldt u zich dan aan bij het FloraHolland College, T 0297 39 09 38 of stuur een email naar florahollandcollege@floraholland.nl.

Het FloraHolland College helpt kwekers en handelaren uit de sierteeltketen hun marktkennis en marketingvaardigheden te verbreden en vergroten. Dit gebeurt door het aanbieden van trainingen, workshops en het organiseren van marktbezoeken.