Gemeente Soest

Fotowedstrijd Natuurlijk verrassend Soest en Soesterberg

30 juni 2010

Op 1 juli start de fotowedstrijd `Natuurlijk verrassend Soest-Soesterberg' georganiseerd door Het Toeristisch Platform Soest(TPS).

Soest en Soesterberg zijn bijzonder en uniek binnen de provincie Utrecht. Onder het motto `een foto vertelt meer dan honderd woorden' organiseert Toeristisch Platform Soest (TPS) (in samenwerking met sponsors), de fotowedstrijd `Natuurlijk Verrassend Soest - Soesterberg'.

Vindt u het leuk om te fotograferen?

Doe dan mee met de fotowedstrijd Natuurlijk verrassend Soest-Soesterberg. Leg op beeld vast wat u speciaal vindt aan Soest of Soesterberg en wie weet wint u een mooie prijs.

De fotowedstrijd start op 1 juli en duurt tot 15 augustus 2010. Inzendingen kunnen via www.uitinsoest.nl worden ge-upload.

Iedere deelnemer mag maximaal 3 foto's inleveren. Dus pak die kans, maak foto's en doe mee!De inzendingen worden, door een vakbekwame jury beoordeeld op originaliteit en kwaliteit.

Een deel (of de prijswinnaars) van de inzendingen na afloop tentoongesteld tijdens de culinaire culturele fietstocht op 23 augustus a.s. in de Gildetent op het Gildeterrein in Soest.

Deze culinaire culturele fietstocht wordt eveneens georganiseerd door TPS in nauwe samenwerking met het Gilde, ren- en toervereniging Tempo, Soester Horeca, Cultuurplatform en Amerpoort.

De ingezonden foto's zijn ook te zien op www.uitinsoest.nl, waar ook aanvullende informatie over de fotowedstrijd te vinden is.