Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Fietsster valt met tweejarig zoontje van fiets

Publicatiedatum: 28-6-2010 10:48:31

ARNHEM- Een 37-jarige fietsster uit Arnhem is zondagmiddag 27 juni samen met haar tweejarig zoontje van haar fiets gevallen. De vrouw fietste rond vijf uur over de Kruisstraat toen zij en haar zoontje ten val kwamen. Haar jongetje zat in een fietsstoeltje voor op haar fiets. Beide zijn met onder meer meerdere schaafwonden door een ambulance meegenomen naar het Rijnstate ziekenhuis voor nader onderzoek. De Arnhemse kwam ten val nadat ze met een stoeltje in haar hand zou hebben gefietst welke mogelijk tussen de spaken van de fiets kwam waardoor ze ten val kwamen.
(070621)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---


---

Auto tegen boom: Kootwijkerbroeker rijbewijs kwijt
Publicatiedatum: 28-6-2010 10:48:11

KOOTWIJKERBROEK - Een 19-jarige automobilist uit Kootwijkerbroek is zondagavond 27 juni zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij op de Drieënhuizerweg in zijn woonplaats tegen een boom was gereden. De politie verdenkt hem ervan onder invloed van alcohol te hebben gereden.

Rond half zes botste de Kootwijkerbroeker tegen een boom nadat hij de macht over het stuur was kwijtgeraakt. Zijn passagier, een 18-jarig meisje uit Kootwijkerbroek, was met de schrik vrij gekomen. De jongen zou door de klap enige tijd buiten westen zijn geraakt en werd voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. Daar bleek na onderzoek dat hij geen letsel had opgelopen. Agenten hadden echter alcohol geroken bij de automobilist en namen een bloedproef af. In afwachting van de uitslag daarvan werd zijn rijbewijs ingevorderd. (070627)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053