Provincie Limburg

Nieuws en persberichten

Start fase 6 stadsautoweg N281 Heerlen
In de nacht van zondag 27 juni op maandag 28 juni wordt de 5e fase van de werkzaamheden aan de stadsautoweg Heerlen afgerond. Dit betekent dat komende vanuit het zuiden het gedeelte vanaf de oprit bij Avantis/Trilandis tot en met de afrit bij de Beitel weer volledig open is voor het verkeer.

Op maandag 28 juni start fase 6 van de werkzaamheden. Deze fase loopt vanaf de toerit bij de Beitel tot en met de afrit bij ziekenhuis t Atrium en zal ongeveer drie weken in beslag nemen. Ziekenhuis t Atrium is vanuit de richting Aken bereikbaar via de A76 en de westzijde van de N281. De Roda Boulevard en Snowworld zijn vanuit het zuiden te bereiken via de afrit bij de Beitel.

De westzijde van de N281 is inmiddels opgeleverd. De snelheidsbeperking die hier nog gold in verband met het nieuwe asfalt is deze week opgeheven. De maximum snelheid aan deze zijde is dus weer 100 km/u.

Voor meer informatie over fase 6, de omleidingsroutes en het aanmelden op de nieuwsbrief kan men terecht op www.stadsautowegheerlen.nl.

23-6-2010 15:52