Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 22-06-2010

NOG ACHT FINALISTEN IN AVRO-PROGRAMMA WIE WORDT KRUIMELTJE?

Zaterdag 26 juni brengt de AVRO de tweede televisieshow van het familieprogramma Wie wordt Kruimeltje? Dennis, Emilio, Jesse, Joep, Joes, Jurre, Sami en Stefan hebben vorige week de eerste televisieshow overleefd en staan vanavond weer op het podium. Wie van hen weten Kim-Lian van der Meij, René van Kooten en Cystine Carreon te overtuigen? Volgende week zaterdag staan de laatste zes in de finale. Ewout Genemans neemt de presentatie voor zijn rekening. Na de optredens spreekt Vivienne van den Assem met de finalisten in de Green Room. Daar praten zij na over het optreden en het commentaar van de jury.

In 'Wie wordt Kruimeltje?' wordt gezocht naar de nieuwe hoofdrolspeler voor de musical Kruimeltje. De eerste zes afleveringen lieten de auditie- en workshoprondes zien. Tien finalisten kwamen door deze rondes en haalden daarmee een plekje in de eerste televisieshow. In de finale op zaterdag 3 juli om 19.00 uur wordt de winnaar van Wie wordt Kruimeltje? bekend gemaakt.

Na afloop van de televisieshows kan er op kruimeltje.avro.nl nog verder worden gekeken naar 'Kruimeltje Backstage'. Tijdens dit ca.15 minuten durende extra programmaonderdeel wordt er met presentatrice Vivienne van den Assem tezamen met de Kruimeltjes nagepraat en wordt er backstage een kijkje genomen bij de shows.

Voor meer informatie: kruimeltje.avro.nl.

AVRO, 'Wie wordt Kruimeltje?' Televisieshow, zaterdag 26 juni om 19.00 uur. Zaterdag 3 juli de grote finale om 19.00 uur op Z@pp.



Algemene omroepvereniging AVRO