Gemeente Borsele

Genieten tijdens Publieksdag Nationaal Landschap op 26 juni

Streekproducten proeven, fiets- en wandeltochten maken, oude ambachten bewonderen, lachen om clowns en mountainbikeclinics volgen. Dit en meer kunt u op zaterdag 26 juni 10.00 uur tot 16.00 uur beleven bij de Schaapskooi in Heinkenszand tijdens de Publieksdag Nationaal Landschap.

Programma voor de kinderen

De jongste kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin of een kleurplaat maken. Ook lopen er clowns op het terrein rond. Verder kan de jeugd vanaf ongeveer acht jaar elk uur deelnemen aan mountainbikeclinics. Fietsen en helmen zijn gratis beschikbaar!

De `Streektruuk', muziek, fietstochten en meer...

Op het terrein van de Schaapskooi staat een speciale `Streektruuk'. Een kok maakt van Zeeuwse streekproducten hapjes, die u uiteraard kunt proeven. Naast een hapje en een drankje kunt u genieten van live muziek, de expositie `Wankel Evenwicht, beeld en woord' in de Kooi of deelnemen aan een wandel- of fietstocht.

De omgeving

U hoeft uiteraard niet op het terrein van de Schaapskooi te blijven. In de omgeving is er deze dag ook genoeg te beleven. Zo heeft een aantal molenaars de deuren geopend en zijn er in Hoedekenskerke bij de stoomtrein de "Open Dagen SGB-Junior".

Meer informatie

Voor het complete programma en meer informatie kijkt u op www.borsele.nl/publieksdag.
Genieten van het Nationaal Landschap tijdens de publieksdag op zaterdag 26 juni Genieten van het Nationaal Landschap tijdens de publieksdag op zaterdag 26 juni